Charytatywne Stowarzyszenie Niesienia Pomocy Osobom Chorym „Misericordia” z siedzibą w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2 poszukuję pracownika na stanowisko- Specjalista ds. organizacji i instalacji wystawy pokonkursowej oraz poszukuje osoby do wykonania ulotki i plakatu

1. Charytatywne Stowarzyszenie Niesienia Pomocy Osobom  Chorym „Misericordia”
    z siedzibą w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2

poszukuję pracownika

na stanowisko- Specjalista ds.  organizacji i instalacji wystawy pokonkursowej

do realizacji zadania publicznego zleconego w ramach Programu

Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020 r.
pod  tytułem “Od przeszłości do teraźniejszości”

Wymagania:

• wykształcenie wyższe plastyczne
  • samodzielność
  • komunikatywność
  • umiejętność planowania i koordynowania działań
  • umiejętność projektowania działań związanych z prezentacją i promocją sztuki
  • umiejętność zaplanowania i zorganizowania wystawy
  • doświadczenie w przygotowaniu wystaw plastycznych

Zakres obowiązków:

• planowanie i koordynowanie wystawy plastycznej pokonkursowej pt. „Kto ty jesteś ? Polak mały”  i bieżącej realizacji merytorycznej  zgodnie z wytycznymi projektu pn. „ Od przeszłości do teraźniejszości” zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020 r.
  • przygotowywanie i opracowywanie zasad konkursu plastycznego pt. „Kto ty jesteś ? Polak mały”  i bieżącej realizacji merytorycznej  zgodnie z wytycznymi projektu pn. „ Od przeszłości do teraźniejszości” zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020 r.
  • przygotowywanie oraz opracowywanie raportów dotyczących projektu pn. „ Od przeszłości do teraźniejszości” zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020 r.

Oferujemy:

• zatrudnienie w ramach umowy zlecenia
  • możliwość zawarcia umowy na czas trwania projektu tj. od dnia 01.10.2018. do dnia 30.11.2019.

Aplikację wg dowolnego wzoru należy zgłaszać w biurze Charytatywnego Stowarzyszenia Niesienia Pomocy Chorym Misericordia w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2 (I piętro sekretariat) do dnia 28.09.2018. do godz. 9.00. lub mailem [email protected]

Decyzja odnośnie zatrudnienia będzie podjęta 28.09.2018. do godz. 12.00.

Informacji dodatkowych udziela Arkadiusz Sadowski nr tel. 81 751 95 01.

• Z projektem wniosku pn. „ Od przeszłości do teraźniejszości” zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020 r. można się zapoznać w biurze Charytatywnego Stowarzyszenia Niesienia Pomocy Chorym Misericordia w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2 (I piętro sekretariat) do dnia 28.09.2018. do godz. 9.00.

2. Charytatywne Stowarzyszenie Niesienia Pomocy Chorym „Misericordia”  z siedzibą w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2 poszukuje osoby do wykonania ulotki i plakatu

W ramach realizacji zadania publicznego zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014 – 2020r. pod tytułem „Od przeszłości do teraźniejszości”

Wymagania:

– doświadczenie w tworzeniu plakatów i ulotek w ramach zadań  zleconych

– samodzielność, terminowość, wielozadaniowość, umiejętność pracy pod presją czasu

– umiejętność planowania i koordynowania działań

– komunikatywność

– doświadczenie w pracy z mediami i promocji wydarzeń

Zakres obowiązków

– zaprojektowanie i wykonanie ulotek i plakatów

– współpraca z mediami lokalnymi w celu rozpowszechnienia informacji na temat zadania publicznego

Oferujemy:

– zatrudnienie w ramach umowy zlecenia w terminie od 01.10.2018 – 30.10.2018

Aplikację wg dowolnego wzoru należy zgłaszać w biurze Charytatywnego Stowarzyszenia Niesienia Pomocy Chorym „Misericordia” w Lublinie przy ul. Abramowickiej 2 (I piętro sekretariat) do dnia 28.09.2018 do godz. 9.00 .

Decyzja odnośnie zatrudnienia będzie podjęta 28.09.2018 d godz.12.00.

Informacji dodatkowych udziela Arkadiusz Sadowski nr tel. 81 751 95 01

Z projektem pn. „Od przeszłości do teraźniejszości” zleconego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014 -2020 można zapoznać się w biurze Charytatywnego Stowarzyszenia „Misericordia” przy ul. Abramowickiej 2 (I piętro sekretariat) do dnia 31.08.2018 do godz. 9.00)